Προεκλογική Ομιλία 15-3-2016

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου έκαναν την τιμή να παρευρίσκονται απόψε εδώ στο ξεκίνημα της προεκλογικής μου προσπάθειας.

kourio

 • Η υποβολή της υποψηφιότητας μου αποτελεί σημαντικό σταθμό για την ζωή μου.
 • Τώρα ήρθε η ώρα να διεκδικήσω το αξίωμα εκείνο που θα μου επιτρέψει να αγωνιστώ δημιουργικά και υπεύθυνα για όλα όσα πίστευα διαχρονικά.
 • Η Κύπρος ως σύγχρονο κράτος, χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προικισμένη με ομορφιές, με ως επί το πλείστον αγνούς ανθρώπους, και αποδεδειγμένα με υδρογονάνθρακες αγωνίζεται να επιβιώσει ανάμεσα σε γίγαντες και για αυτό χρειάζεται ανθρώπους με ζήλο να τα διαχειριστούν.
 • Θεωρώ πολύ σημαντικό τον ρόλο του βουλευτή .
 • Η μεγάλη πρόκληση της εποχής μας είναι να εκσυγχρονίζουμε συνεχώς το κράτος μας. Μπορεί να είμαστε ολιγάριθμοι αλλά η κρατική μας υπόσταση είναι το κύρος μας. Δεν πρέπει να αφηνόμαστε να μας ξεπερνούν οι εξελίξεις. Με νομοθεσίες που έχουν ως γνώμονα το κοινό συμφέρον πρέπει να διαμορφώνουμε θεσμούς και όργανα που να εξυπηρετούν τον πολίτη και τη δημοκρατία.

 

Έτσι ως ενεργός πολίτης και μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος ,

με πολιτική διαδρομή που βασίζεται σε

 • καθαρές, σύγχρονες και δημοκρατικές θέσεις,

αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

 • Τώρα χρειάζεται να αγωνιστούμε για να διατηρηθεί και να ενισχυθεί πολιτικά ο δημοκρατικός χώρος
 • Καθαρός από πολιτικές των συναλλαγών και της διαφθοράς
 • Για την ενίσχυση της Δημοκρατίας,
 • Επίτευξη πολιτικής σταθερότητας
 • και την δημιουργία ανάπτυξης και προόδου στη χώρα μας.

kourio2

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ

 

Είμαι ένας από εσάς. Όλοι με γνωρίζετε.

 • Μεγάλωσα έχοντας την οικογένεια του Δημοκρατικού Κόμματος ως μια δεύτερη οικογένεια
 • Ήσασταν συμπαραστάτες σε δύσκολες εποχές.
 • Μαζί στους αγώνες από τις πρώτες εκλογικές αναμετρήσεις πριν 30 και πλέον χρόνια
 • ως μέλος της ΠΑΕΜ και ΝΕΔΗΚ σε αφισοκολλήσεις και εκστρατείες.
 • Ως φοιτητής στην Αναγέννηση Θεσσαλονίκης
 • και μετά την επιστροφή μου ως μέλος του Επαρχιακού Συμβουλίου ΝΕΔΗΚ και μετέπειτα ως μέλος της Επαρχιακής και Κεντρικής Επιτροπής.
 • Με τιμήσατε με την ψήφο σας για 2 θητείες ως Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού και τώρα ως επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας. Ως πρόεδρος Ανάπτυξης και Τουρισμού του Δήμου για 10 χρόνια , ένα πόστο στο οποίο υπηρέτησα με απόλυτη υπευθυνότητα και πολλές πρωτοβουλίες, μεταμορφώσαμε την πόλη.

 

 

 

ΔΗΚΟ

 

kourio3Πίστευα  και πιστεύω στο Δημοκρατικό Κόμμα. Στους αγώνες των ανθρώπων του και σε αξίες όπως η Δημοκρατία , Κοινωνική Δικαιοσύνη και Ελευθερία.

Αυτό είναι για μένα το Δημοκρατικό Κόμμα.

Παρόντες σε όλους τους αγώνες της Κύπρου χωρίς φανατισμό και μισαλλοδοξία με αίσθηση ευθύνης.

Δώσαμε το αίμα μας υπερασπιζόμενοι την Κυπριακή Δημοκρατία.

‘Ήμασταν παρόντες σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες για διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών εργασίας, παιδείας, υγείας χωρίς δογματισμούς και ιδεοληψίες.

Παρόντες σε κάθε διεκδίκηση δικαίου στο εσωτερικό και εξωτερικό με στόχο την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Πετύχαμε πρωτόγνωρη ανάπτυξη και πρόοδο της χώρας βασιζόμενη στο μεικτό σύστημα οικονομίας.

Κατηγορούν κάποιοι τον χώρο μας για ακρότητες και απορριπτισμό. Να θυμίσω πως πρόεδροι της Κύπρου όπως Σπύρος Κυπριανού και Τάσος Παπαδόπουλος αποδέχθηκαν  ως βάση λύσης του Κυπριακού την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.

Αγωνιστήκαμε για την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή οικογένεια και πετύχαμε την είσοδο μας στην ΟΝΕ παρόλες τις αντιρρήσεις άλλων κομμάτων λόγω ιδεοληψιών.

Πρόσφατα αγνοώντας πολιτικό κόστος και αποφεύγοντας τους λαϊκισμούς  στηρίξαμε πολιτικές καθόλου ευχάριστες και καθόλου εύκολες για το λαό, αποδεικνύοντας ότι το Δημοκρατικό Κόμμα είναι μια υπεύθυνη παράταξη.

 

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ  –  ΚΡΙΣΗ ΘΕΣΜΩΝ

kourio5

Τα τελευταία χρόνια, ήταν μία αρκετά σκληρή και απαιτητική περίοδος για τη κοινωνία της Κύπρου.

Παράγοντες όπως η ανεργία, ιδιαίτερα στους νέους, και οι οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν οι οικογένειες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχουν δημιουργήσει αισθήματα θυμού προς τους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις όχι μόνο δεν προέβλεψαν το τι θα συνέβαινε αλλά δυστυχώς με την διαφθορά και τα σκάνδαλα κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα.

 

Δυστυχώς και από τον χώρο του  ΔΗΚΟ έχουν βρεθεί άνθρωποι να μας διαψεύσουν, να μας απογοητεύσουν και εκμεταλλευόμενοι τα αξιώματα τους να εμπλέκονται σε σκάνδαλα και αθέμιτο πλουτισμό. Αυτό επιβάλλει να γίνονται καλύτερες και σοφότερες  επιλογές ατόμων που να μην μας εκθέτουν στο μέλλον.

 

Βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο που η Κύπρος χρειάζεται σταθερότητα και συνέπεια αλλά και πυγμή για να προχωρήσουμε μπροστά.

Η απαξίωση για την πολιτική δεν είναι λύση. Λύση είναι η δράση, η μαχητικότητα, η διεκδίκηση, σχεδιασμός στρατηγικής και δουλειά.

Εμείς στο Δημοκρατικό Κόμμα στοχεύουμε να συμβάλουμε δυναμικά στην αλλαγή της σελίδας, πάντα με ευθύνη και ωριμότητα.

Η αγωνία για το μέλλον είναι κοινό χαρακτηριστικό όλων των πολιτών.

 

ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Ο τερματισμός της κατοχής της μισής μας πατρίδας θα συνοδευτεί με μια πολιτειακή αναμόρφωση, ως αποτέλεσμα του ιστορικού συμβιβασμού, όπως καταγράφεται με τις Συμφωνίες Κορυφής Μακάριου Ντενκτάς το 1977 και Κυπριανού Ντενκτάς το 1979.

Συνειδητοποιώ όσο ποτέ, ως ενημερωμένος πολίτης, ότι τα 42 χρόνια που πέρασαν, μας έχουν φέρει σε ένα πολύ οριακό σημείο σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής.

Ζούμε την εποχή της αναζήτησης και πιστεύω ότι θα είναι προς το κοινό συμφέρον  μια βιώσιμη και λειτουργική επίλυση του Κυπριακού, ώστε η πατρίδα μας, ελεύθερη, με όλες τες δυνάμεις της και με όλους τους Κυπρίους να πορευθεί στο μέλλον.

 • Δεν πιστεύω ότι η διχοτόμηση είναι η μοίρα μας.
 • Δεν ταιριάζει στους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για τη Δημοκρατία.
 • Ούτε στα παιδιά μας αξίζει μια μισή Κύπρος.

Δικαιούνται μια ολόκληρη πατρίδα για να μεγαλώσουν και να βρουν τη θέση τους στην Ευρώπη:

 • Με κατοχυρωμένα πλήρως τα ανθρώπινα δικαιώματα χωρίς παρεκκλίσεις.
 • Με ασφάλεια, συνταγματικό πλαίσιο και πολιτική σταθερότητα που θα αντέχει στον χρόνο.
 • Χωρίς στρατό κατοχής, δημογραφική αλλοίωση και ξένες παρεμβάσεις.

Δυστυχώς η Τουρκία σήμερα δεν έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για λύση. Η αλλοπρόσαλλη και απρόβλεπτη πολιτική της στο Συριακό, στο Αιγαίο  και τα σοβαρά ελλείμματα δημοκρατίας στο εσωτερικό της χώρας  δεν μας αφήνουν αισιόδοξους για εποικοδομητική στάση. Δεν θα πρέπει να συρθούμε σε ένα ανατολίτικο παζάρι στο τέλος των συνομιλιών,  όπως σήμερα στο δράμα των προσφύγων, που η Τουρκία έχει να μάθει μόνο να ζητά και να  παίρνει.

Θα ήθελα να σχολιάσω και τις διαρροές από το Εθνικό Συμβούλιο που βασικά τορπιλίζουν την  ίδια την λειτουργία του και τις συνομιλίες δίνοντας αχρείαστα επιχειρήματα για  έλλειψη εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

kourio6

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 

Όταν υπάρχει συνεννόηση και συλλογικότητα σε εθνικούς  στόχους όπως η βελτίωση της οικονομίας και η έξοδος από το μνημόνιο υπάρχουν αποτελέσματα. Τα εύσημα στους εργαζόμενους και σε όλους τους Κύπριους που έδειξαν πειθαρχία, αυτοσυγκράτηση, υπευθυνότητα σοβαρότητα και εργατικότητα. Έγιναν όμως και θυσίες με κοινωνικό κόστος όσον αφορά κυρίως την υγεία, την ποιότητα ζωής και την φτωχοποίηση των νοικοκυριών. Ούτε μηδενισμός ούτε διθύραμβοι. Η πραγματική δουλειά τώρα αρχίζει ώστε η κυπριακή οικονομία να εκσυγχρονιστεί, να αποκτήσει αξιόπιστους θεσμούς, ανταγωνιστικότητα, ποιότητα, καινοτομία. Έτσι θα έρθουν οι επενδύσεις, να αντιμετωπιστούν τα ΜΕΔ και η ανεργία που πλήττει κυρίως τους νέους μας .

 

Tο Δημοκρατικό Κόμμα άσκησε υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση. Διεκδικήσαμε, επαναδιαπραγματευθήκαμε και βελτιώσαμε το μνημόνιο.

Από το πλαίσιο αφερεγγυότητας και τη προστασία της πρώτης κατοικίας μέχρι την απαγόρευση στις καταχρηστικές ρήτρες και τα τιμωρητικά επιτόκια, από το δικαίωμα εξαγοράς δανείου με έκπτωση αλλά και την έκπτωση στο φόρο ακίνητης ιδιοκτησίας.

Στηρίζουμε τις προσπάθειες για έννομη αποκατάσταση των καταθετών που έχουν κουρευτεί. Πρώτα από όλα τα σκάνδαλα θα πρέπει να διερευνηθούν και οι ένοχοι να πληρώσουν.

 

ΠΑΙΔΕΙΑ

Μια κοινωνία που θέλει να εξελιχτεί και να βελτιωθεί πρέπει να κάνει τομές στην παιδεία. Χρειαζόμαστε την κριτική σκέψη των αυριανών πολιτών , χρειαζόμαστε την δημιουργικότητα, τις γνώσεις και την ελευθερία του πνεύματος τους. Το εκπαιδευτικό μας σύστημα χρειάζεται βελτίωση. Τα αποτελέσματα σε διεθνείς διαγωνισμούς το αποδεικνύουν. Κι ενώ τα παιδιά μας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση δουλεύουν περισσότερο από όλα τα παιδιά στην Ευρώπη τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι, βλέπουμε να αποτυγχάνουν κυρίως σε ότι έχει σχέση με την ικανότητά τους να έχουν συνθετική σκέψη η οποία να μην βασίζεται πάνω στην έτοιμη γνώση, δηλ. στην παπαγαλία.

Οι νοοτροπίες, οι κουλτούρες και η στάση ζωής διαμορφώνονται μέσα από την παιδεία. Κι εμείς χρειαζόμαστε κουλτούρα ειρήνης, νοοτροπία διερεύνησης, στάση κριτική με διάθεση θετική. Χρειαζόμαστε μια άλλου τύπου ρητορική μέσα στα σχολεία που να κτίζει σχέσεις συνεργασίας καθηγητών μαθητών, σχέσεις αποδοχής. Οι κοινωνίες αλλάζουν κι εμείς πρέπει να προετοιμάσουμε τους πολίτες του μέλλοντος που θα είναι σε θέση να σταθούν δημιουργικά μέσα στις πολυπολιτισμικές πόλεις που θα επιλέξουν. Η υποκριτική πειθαρχία και η στείρα απομνημόνευση δεν θα  έπρεπε να αποτελούν τους κύριους οδοδείχτες στα σχολεία μας. Υπάρχουν σύγχρονοι τρόποι να δημιουργήσουμε πολίτες με αυτογνωσία, με αυτοπειθαρχία, με γνώσεις και ήθος.

Χρειαζόμαστε νέες μεθόδους διδασκαλίας .

 

 • Ομαδοκεντρικές προσεγγίσεις που προωθούν την αξία της συνεργασίας και της αλληλοβοήθειας.
 • Τεχνολογία για προώθηση της έρευνας και ανακάλυψης της γνώσης και όχι έτοιμη μασημένη τροφή.
 • Περισσότερη χαρά και δημιουργικότητα κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
 • Περισσότερος διάλογος και συζήτηση.
 • Προσαρμογή των αναλυτικών προγραμμάτων στις απαιτήσεις της εποχής μας.
 • Υιοθέτηση της σωστής παρουσίασης εργασιών τύπου project αντί διαγωνισμάτων.

 

Πιστεύω πως με τον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού μας συστήματος   θα βοηθήσει την κοινωνία μας να βαδίσει με αυτοπεποίθηση στους δρόμους του μέλλοντος.

 

ΥΓΕΙΑ

 

Υποστηρίζω την εφαρμογή ενός ποιοτικού και βιώσιμου ΓΕΣΥ. Να είναι καθολικό αφού θα πρέπει να ασφαλίζει όλο τον πληθυσμό, και να διέπεται από την βασική του προϋπόθεση που είναι το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής ιατρού και νοσηλευτηρίου. Ένα σύστημα που θα  προάγει  συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού με υψηλούς δείκτες ποιότητας.

Οι λόγοι που δεν εφαρμόστηκε είναι πολλοί. Ο βασικός είναι  ότι δεν έγινε πραγματική κοστολόγηση με αποτέλεσμα ο προϋπολογισμός του να βασίζεται σε υποθέσεις. Έχουν ξοδευτεί εκατομμύρια σε μελέτες χωρίς να γίνει κάτι το ουσιαστικό με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και να οδηγούμαστε από αναβολή σε αναβολή εν αναμονής νέων νομοσχεδίων.

Διαφωνώ με το μίνι ΓΕΣΥ γιατί είναι εκτός της ουσιαστικής  φιλοσοφίας του ΓΕΣΥ.

Σήμερα στα δημόσια νοσηλευτήρια η κατάσταση είναι τραγική. Ο κόσμος ταλαιπωρείται παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες  των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού και η ευθύνη για αυτό ανήκει αποκλειστικά στους κυβερνώντες. Έχουν την αποκλειστική ευθύνη γιατί δεν έγινε καμιά απολύτως  προσπάθεια αναδιοργάνωσης του παρόντος συστήματος για να βελτιώσουν τα κακώς έχοντα.

Η εφαρμογή ενός σχεδίου χωρίς πραγματική κοστολόγηση των υπηρεσιών ,φαρμάκων και αναλωσίμων όπως θα συνέβαινε σε μια οικονομικά αυτόνομη  υπηρεσία  είτε θα οδηγήσει σε κατάρρευση είτε θα οδηγήσει σε επ΄ αόριστον αναβολή της εφαρμογής του.

Τα συμφέροντα και τα προνόμια στην υγεία είναι πολύ μεγάλα αφού υπάρχουν τεράστιες δαπάνες για αγορά εξοπλισμού, αναλωσίμων και φαρμάκων. Κάποιοι ήδη  μιλούν για σκάνδαλα που ξεπερνούν αυτά των χώρων υγειονομικής ταφής αποβλήτων.

Οι κομματικές παρεμβάσεις για βολέματα και  εξυπηρετήσεις δεν βοηθούν.

Απαιτείται στρατηγικός σχεδιασμός που να έχει συνέχεια για να καταστεί το ΓΕΣΥ εθνικός στόχος ανεξαρτήτως  υπουργών ή κυβερνήσεων.

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Η ανάγκη για αναβάθμιση των Τοπικών Αρχών μπορεί να επέλθει με την αποκέντρωση εξουσιών μέσα από ένα θεσμικό πλαίσιο το οποίο θα διασφαλίζει ότι οι αποφάσεις θα λαμβάνονται όσο το δυνατό πιο κοντά στον πολίτη και το οποίο θα παρέχει στις Τοπικές Αρχές σύγχρονο και ευέλικτο τρόπο άσκησης των εξουσιών και αρμοδιοτήτων τους προς όφελος των τοπικών κοινωνιών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Αυτό εξυπακούει  συμπλεγματοποιήσεις Υπηρεσιών  η ακόμα και συνενώσεις Δήμων η Κοινοτήτων.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

Γνωρίζω τα προβλήματα των συμπολιτών μου, της επαρχίας και των αστικών περιοχών λόγω της πολυετούς κοινωνικής και επαγγελματικής μου δραστηριοποίησης  αλλά και ως Δημοτικός Σύμβουλος.

 

Έχουμε το προνόμιο να ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Μεσογείου. Η επαρχία Λεμεσού πρέπει να

προσδιορίσει το τουριστικό προϊόν που έχει να προσφέρει στη διεθνή τουριστική αγορά.

Ως λιμάνι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη  με το εμπόριο και τη ναυτιλία και πρόσφατα με τους υδρογονάνθρακες.  Η υλοποίηση ενεργειών, όπως:

 • Η δημιουργία μεγάλου συνεδριακού κέντρου για οργάνωση διεθνούς επιπέδου εκθέσεων και συνεδρίων στον τομέα της ναυτιλίας και του εμπορίου που θα προσδώσουν αξία στη Λεμεσό και θα ενισχυθούν οικονομικά οι εμπορικές, ξενοδοχειακές και άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη και στην επαρχία.
 • Έργα όπως η κατασκευή του Τεχνολογικού Πάρκου στη Λεμεσό που τόσο έχει καθυστερήσει, επιβάλλεται να προωθηθεί και να πραγματοποιηθεί άμεσα.
 • Να προχωρήσει η ανάπτυξη του β πόλου ΤΕΠΑΚ στην περιοχή του παλιού νοσοκομείου και Α Τεχνικής Σχολής. Να σταματήσει η κωλυσιεργία που παρατηρείται εκ Λευκωσίας και ιδιαίτερα οι προσπάθειες για υποβάθμιση.
 • Η έρευνα και η καινοτομία θα πρέπει να ενθαρρυνθούν με κάθε δύναμη. Νέοι που επιστρέφουν από τις σπουδές τους γεμάτοι όρεξη και γνώσεις πρέπει να διευκολυνθούν να αδράξουν ευκαιρίες όπως αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων και με κίνητρα για την κάθοδο ξένων εταιρειών.
 • Πρέπει να ενθαρρυνθεί η επιχειρηματικότητα, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας ενώ παράλληλα να αναβαθμίσουμε το τουριστικό μας προϊόν, τις υπηρεσίες και τον πολιτισμό έτσι ώστε να καταστήσουμε την Κύπρο ένα ευρωπαϊκό πρότυπο προόδου και ανάπτυξης.
 • Πρέπει να υλοποιηθεί ο χωροταξικός σχεδιασμός για ολόκληρη την Κύπρο και η εκπόνηση του ‘σχεδίου για την νήσο’ θα διευκολύνει την ανάπτυξη και τις επενδύσεις.
 • Να εκσυγχρονιστεί η νομοθεσία για υιοθέτηση νέων εργαλείων στην πολεοδομία όπως ο αστικός αναδασμός και η μεταφορά αναπτυξιακών δικαιωμάτων που θα έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση λειτουργικά και οπτικά των πόλεων μας.
 • Να εφαρμοστεί η ηλεκτρονική διακυβέρνηση ώστε να μειωθεί η αχρείαστη γραφειοκρατία και να βελτιωθεί η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση του πολίτη.

Τα πιο πάνω είναι  μερικές από τις προτάσεις μας οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα και αποτελεσματικά με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

 

ΓΙΑΤΙ ΘΕΤΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο σχεδιάζουμε το μέλλον. Χωρίς ίχνος λαϊκισμού έχω αποδείξει με την μέχρι τώρα δράση μου, πως είμαι ρεαλιστής, υπέρμαχος της αλήθειας και με ευθύνη αναλαμβάνω το κόστος των αποφάσεων μου οι οποίες ανέκαθεν στόχευαν στο κοινό συμφέρον.

Με την υποβολή της υποψηφιότητας μου θέλω να στείλω το μήνυμα ότι μπορούμε να ατενίσουμε, με αισιοδοξία και πίστη τον ανοιχτό ορίζοντα της Ιστορίας όπως επίσης με τόλμη και ενότητα. Μπορούμε να χαράξουμε τη νέα πορεία σε έναν κόσμο αβέβαιο γεμάτο φόβους αλλά και ελπίδες.

Με αυτές τις σκέψεις ζητώ την ψήφο σας και την στήριξη σας.

Ίσος μεταξύ άξιων συνυποψήφιων που αρκετοί βρίσκονται απόψε μαζί μας.

Δώστε μου δύναμη, για να μπορώ να σταθώ δίπλα σας, να έχετε την δική σας φωνή στην βουλή.

 

Τώρα πρέπει να σκεφτούμε υπεύθυνα.

Γιατί τώρα η πατρίδα αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Τώρα πρέπει να επιλέξουμε αυτόν που μπορεί με υπευθυνότητα και τόλμη να δώσει νέες λύσεις.

Γιατί Τώρα, οι επιλογές που κάνουμε, καθορίζουν το αύριο.

 

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΩΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ …

 

Αφήστε μια απάντηση


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελένης Παλαιολογίνας 29, 3040 Λεμεσός
Τηλ: 25 828280, 25 717555, 99 645236
Φαξ: 25 828281
Website: http://www.armeftis.eu
Email: info@armeftis.eu

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ