Δήλωση Υποψηφιότητας για την Αντιπροεδρία του ΔΗΚΟ

yarmeftisΟ τόπος και η κοινωνία μας διέρχεται τη περίοδο αυτή πραγματικά δύσκολες συνθήκες.

Είναι αναγκαία, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η ενεργητική παρουσία πολιτικών με νέες ιδέες και προσεγγίσεις στην ηγετική πυραμίδα και στα συλλογικά όργανα του ΔΗΚΟ.

Ο δικός μου στόχος είναι να συμβάλω στο ΔΗΚΟ μέσα από τη θέση του Αντιπροέδρου για τη διαμόρφωση ενός πλαισίου θετικών προτάσεων για εφικτές λύσεις που αναζητεί η κοινωνία των πολιτών και ανταποκρίνονται στα πραγματικά του προβλήματα.

Επιδιώκω επίσης τη δημιουργία ενός νέου διαφορετικού τρόπου λειτουργίας και αναγέννησης του κόμματος, με περισσότερη διαφάνεια και αλληλεπίδραση με τα ΔΗΚΟϊκά μέλη και στελέχη, τους φίλους και την κοινωνία των πολιτών.

Με την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησα, συμμετέχοντας στο ΔΗΚΟ και στη δημόσια ζωή, ιδίως στη Λεμεσό, θα προσπαθήσω να ενισχύσω τη συλλογική προσπάθειά μας να διαμορφώσουμε το πολιτικό πλαίσιο και να προχωρήσουμε στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Η Κύπρος διέρχεται μια οικονομική κρίση που είναι βαθύτατα πολιτική, μια κρίση αξιών. Με τη συνολική μας αντίληψη και τη στάση μας να αποδείξουμε ότι υπάρχει ειλικρίνεια στη πολιτική και σεβασμός στους θεσμούς. Τα προβλήματα που προκάλεσε η κρίση είναι πιεστικά για πολλούς συνανθρώπους μας. Οφείλουμε να προχωρήσουμε σε τομές και μεταρρυθμίσεις, και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε τους τομείς της κοινωνικής μας πολιτικής, εμπλουτίζοντας τις δράσεις μας και διευρύνοντας την συμμετοχή στη διαμόρφωση και λήψη των αποφάσεων.

Είναι ευθύνη μας να απαντήσουμε στη κρίση με νέα εργαλεία ανάπτυξης, νέες μορφές συλλογικότητας, νέες αρχές κοινωνικής αλληλεγγύης. Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στην εφαρμοσμένη πολιτική κι όχι με λόγια και κενού περιεχομένου διακηρύξεις. Θέλουμε να εφαρμόσουμε μια πολιτική, που κάθε μέρα να βλέπει ένα μικρό έστω κομμάτι του σχεδίου της να γίνεται πραγματικότητα και να απαντά στις νέες ανάγκες των πολιτών.

Με αυτές τις σκέψεις και με αυτό το όραμα, απευθύνομαι σε όλους τους συναγωνιστές του ΔΗΚΟ για να ζητήσω την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.

Γιάννης Αρμεύτης

Αφήστε μια απάντηση


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελένης Παλαιολογίνας 29, 3040 Λεμεσός
Τηλ: 25 828280, 25 717555, 99 645236
Φαξ: 25 828281
Website: http://www.armeftis.eu
Email: info@armeftis.eu

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ